top of page
  • Yazarın fotoğrafıYaman

Çekül

Çekül Vakfı'nın Kütüphane Haftası kapsamında düzenlenen etkinliğe efemeralar üzerinden Burgazada arşivimi anlatmak üzere konuşmacı olarak katıldım. İlk canlı yayının günahı olmaz derler...internetin azizliğine rağmen çok keyifli bir sohbet oldu. Söyleşi sonrası projemi takip eden herkesten gelen tebrikler, fiziki ve dijital bağış önerileri beni hem çok mutlu etti hem de bu tarz etkinliklerin önemini ortaya koydu. Bir de bunların üzerine Çekül Vakfı'nın adımıza dikilecek 7 Fidan haberini alınca çok duygulandım. İhmaller sonucu bir çok ağaçını kaybetmiş bir Burgazadalı olarak bu çok anlamlı hediyeyi Burgazada arşivime katkısı olan herkes adına alıyorum. Düzenlediği etkinlik ve nazik hediyesi için Çekül Vakfı'na ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.


Etkinlik Posteri
Çekül Vakfı'nın Nazik Hediyesi

Not: Yazının harita işaretlemesini 12 Ağustos 2019 yangınında kaybettiğimiz Burgazada İndos Mevkii'ndeki ağaçların yerine yaptım/diktim.


''Bir Arşiv Oluşturmak: Efemeralar Üzerinden Burgazada Örneği'' adlı etkinliği izlemek için bağlantı: https://www.youtube.com/watch?v=Pcrq6GBSh-8&feature=youtu.be




12 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page